Стартира продажбата на билети за двубоя на "Дунав" срещу "Септември“

Спорт

04-04-2019, 10:32

Снимка:

fcdunav.eu

Автор:

ruseutre.bg

Всичко от Автора

Стартира продажбата на билети за двубоя на „Дунав“ Русе срещу „Септември“ София. Срещата е на 8 април, понеделник, от 17.30 часа на Градския стадион в Русе.

Ръководството на ФК „Дунав“ взе решение, че цената на пропуските за всички домакински мачове на „Драконите“ до края на сезона ще бъде с цена 5 лв. за всички, които желаят да подкрепят отбора.

Билетите за следващия двубой могат да бъдат намерени в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/. Това важи и за 3 от офисите на „Нетуоркс България“ в Русе –  в квартал „Възраждане“ на улица „Плиска“ 78, вход „Д“ на блок „Мадара“; в МОЛ Русе на бул. „Липник“ 121 Д; и в квартал „Дружба“ на ул. „Васил Левски“ 4 /сградата на Солидарност до ASB/.

ФК „Дунав“ напомня, че децата до 12 годишна възраст може да наблюдават мачовете безплатно.

За централната трибуна билетите ще са с цена 20 лева и ще се продават само в магазин „SportLic”.

Касите започват продажбата на пропуски в 15.30 часа, а вратите на стадиона отварят в 16.30 часа.

Билети за мача ще бъдат продавани до 60 минути от началото на двубоя. Ако зрител реши да напусне стадиона на полувремето, ще бъде допуснат обратно след 60 минути от старта на мача. Желаем да напомним, че хора с чадъри няма да бъдат допускани на стадиона, поради съображения за сигурност.Снимка на Деня

МВнР: Сънародниците ни в Европа и Турция вече могат да гласуват, приключи вотът в Нова Зеландия