Пламен Нунев присъства на ритуала по запалването на светлините на коледната елха в кв. Гара Бяла

Мисия

13-12-2018, 06:35

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Oткриха нова детска площадка в квартал „Гара Бяла“

Народният представител от ГЕРБ – Русе Пламен Нунев присъства на ритуала по запалване светлините на коледната елха в кв. Гара Бяла. Събитието уважиха общински съветници, кметът на Община Бяла Димитър Славов, представители на екипа му и др.

„В навечерието на Рождество Христово нека сърцата на всички ни бъдат изпълнени с доброта и топлина. Пожелавам на всички вас да сте много здрави, да имате много късмет, да посрещнем празниците с добро настроение и желание за много работа, която ни предстои през следващите години“, каза депутатът в приветствието си към жителите и гостите, събрали се при храма „Свети Пантелеймон“, за да видят запалването светлините на коледната елха и започнат заедно обратното отброяване на дните до Коледа и Нова година.

Пламен Нунев направи кратка равносметка за стореното досега заедно с кмета на Община Бяла Димитър Славов и екипа му. Той ги призова да изпълняват все така успешно целите от програмата за управление на общината в интерес на всички граждани с подкрепата на народните представители и изпълнителната власт.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов