Благотворителна кауза в Русе събра 2370 лева за малката Лори

Ръководството на ФК „Дунав“ предостави основния терен на клубната база

Фен клуб „Дунав завинаги“ и сборен отбор на ФК „Дунав“ изиграха 50-минутен благотворителен мач с много голове, посветен на двегодишната Лора Ангелова, която се нуждае от средства за скъпа операция в чужбина.

Ръководството на ФК „Дунав“ предостави основния терен на клубната база. Клубът се представи със старши треньора на представителния тим Людмил Киров, неговите помощници Емил Иванов, Емануил Върбанов и Любомир Петков и юношите Винченцо Ангелов и Кристиян Върбанов. От футболистите от първия отбор игра единствено Божидар Васев и за пореден път спечели сърцата на феновете, защото въпреки тежкия мач с ЦСКА-София, уважи събитието и изкара цял мач срещу феновете.

Бившият играч на „Дунав“ и настоящ спортен директор Светлин Симеонов напомни за най-добрите си изяви при „драконите“, като изигра по едно полувреме за двата отбора.

Събраната сума в трите урни преди и по време на сблъсъка от Първа лига и от неделното голово шоу е 2370 лв, като тя ще расте, защото дарителската кампания за Лори продължава.

Дарителска сметка УниКредит Булбанк
UNCRBGSF
BGN – BG16 UNCR 7000 1523 2804 10
USD – BG27 UNCR 7000 1523 2804 06
Титуляр: Лора Петрова Ангелова
PayPal account –
lori_angelova@abv.bg
DMS LORA на 17 777



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)