СУ "Йордан Йовков" отбеляза своя патронен празник

Заместник областният управител на област Русе приветства преподавателите и учениците

Заместник областният управител на област Русе г-н Валентин Колев приветства преподавателите и учениците от СУ „Йордан Йовков“ по случай патронния празник на училището.

Той изказа благодарност за отправената покана и заяви, че децата са нашето бъдеще и изрази увереност, че учителският колектив полага необходимите усилия да учи и възпитава своите ученици.

Г-н Колев се обърна към учениците с призив да уважават учителите си да се вслушват в техните съвети, като се стараят в максимална степен да усвояват предоставените им знания. „Знайте, че тези години са може би най-безгрижните в живота Ви, но също така трябва да проявите и ангажираност в учебния процес!“ допълни ще заместник областният управител.

Г-н Колев припомни, че той също е възпитаник на това училище и се чувства емоционално свързан с него.

Поздравителен адрес беше връчен и от името на кмета на община Русе г-н Пламен Стоилов, като сред гостите на празника беше началникът на отдел „Образование“ в Община Русе г-н Сашо Щерев.

Сред официалните гости беше и заместник-ректорът по развитие, координация и продължаващо обучение на Русенски университет „Ангел Кънчев“ проф. д-р. инж. Пламен Даскалов, както и представители на други институции от региона.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов