Село Сандрово вече има обновени зали по волейбол и баскетбол

Проектът е на стойност 24 000 лв.

В село Сандрово се състоя откриване на фитнес зала и зала по волейбол и баскетбол, които са част от проект „Текущ ремонт на Детски спортен център към бивше Основно училище „Отец Паисий“ – трети етап, реализиран в рамките на Общинска програма за развитие на малките населени места.

На събитието присъстваха директорът на дирекция „Европейско развитие“ в Община Русе д-р Никола Кибритев, народният представител от ПП ГЕРБ Пламен Нунев, кметът на с. Сандрово Божидар Стоилов, както и жители на Сандрово.

Проектът е на стойност 24 000 лв. и включи дейности по ремонт и оборудване на залата по волейбол и баскетбол, като е изграден и нов санитарен възел.  

Кампания „Малки населени места“ 2018 на Община Русе цели подобряване на физическата и жизнената среда и разрешаване на проблеми с висока обществена значимост, обхващайки кметствата Басарбово, Бъзън, Долно Абланово, Мартен, Николово, Ново село, Просена, Сандрово, Семерджиево, Тетово, Хотанца, Червена вода, Ястребово и кварталите „ДЗС“ и „Образцов чифлик“, „Долапите“, „Средна кула“. За поредна година, средствата, които бяха отпуснати за финансиране на проекти в 13-те кметства от общината, както и кварталите, са в размер на 320 000 лв. До края на месец ноември предстои да приключи изпълнението на всички проекти в рамките на кампанията.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов