Предстои българо-азербайджански форум

Мисия

30-10-2018, 06:51

Снимка:

Областна администрация

Автор:

ruseutre.bg

Всичко от Автора

Целта на бизнес визитата е да бъдат активизирани търговско-икономическите отношения между двете страни

Областна администрация Русе информира, че в периода 6 – 7 ноември тази година ще се проведе V-то заседание на Българо-азербайджанската междуправителствена комисия за икономическо сътрудничество.

Очаква се посещение на официална делегация от Република Азербайджан, придружена от бизнес делегация от компании с дейност в сферата на хранително-вкусовата промишленост, машиностроенето, енергетиката и други сектори от общ интерес. По повод посещението на азербайджанската бизнес делегация, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия организира Българо-азербайджански бизнес форум с провеждане на двустранни срещи, който ще се проведе на 7 ноември (сряда) от 09.30 ч. в зала „Средец“ на „София Хотел Балкан“ гр. София.

Целта на бизнес визитата е да бъдат активизирани търговско-икономическите отношения между двете страни, както и да бъдат разкрити нови възможности за търговско и производствено сътрудничество и делови партньорства, а също и насърчаване на двустранните инвестиции в двете държави.

При проявен интерес за участие е необходимо в срок до 31.10.2018 г. да бъде попълнена следната регистрационна форма, която да се изпрати на e-mail: e.ivanova@sme.government.bg или m.gerganska@sme.government.bg.   



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов