Светлана Ангелова поздрави жителите на Баниска по повод празника на населеното място

Честването се състоя този следобед в центъра на селото от Община Две могили

Народният представител от ГЕРБ– Русе Светлана Ангелова поздрави жителите на Баниска по повод празника на населеното място – Димитровден. Честването се състоя този следобед в центъра на селото от Община Две могили, а сред гостите бяха председателя на Общински съвет – Две могили Христина Ефтимова,  общински съветници и др.

„Няма нищо по – хубаво от празника на населеното място. Този ден е най – дългоочакван в календара от всички жители, защото е изпълнен с много настроение, с много усмивки и веселие. Празникът е повод да се видите с близки, приятели и роднини. Нека напусналите родния край се завръщат по често, за да си спомняте заедно отминалите хубави години“, каза Ангелова и сподели радостта си, че вижда пълен площада. Тя благодари на кмета Ангелина Начева за поканата да празнува заедно с всички, като отправи пожелания за здраве, щастие, любов и благополучие към събралите се.

„Години наред всички заедно празнуваме този ден- рожденният ден на селото ни и си пожулаваме добруване – за нас, за децата ни. В забързаните делници имаме много малко време да празнуваме, да се радваме на постигнатото и да планираме бъдещето. Нека Свети Димитър да закриля всички жители на това село и да ни води към добруване и развитие“, каза кметът Ангелина Начева и на свой ред отправи благопожелания към множеството.

След приветствените и думи събитието продължи с голям концерт.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)