За 22-ра поредна година крайдунавските градове доказаха, че няма възраст за таланта

Русе Лайф

22-10-2018, 10:47

Снимка:

Областна администрация

Автор:

ruseutre.bg

Всичко от Автора

Заместник областният управител на област Русе г-н Валентин Колев беше сред гостите на традиционния фестивал на любителското изкуство "Талантът възраст няма", в който ежегодно участват най-добрите художествени колективи на възрастните хора от всички общини на Русенска област, както и от крайдунавските градове на северната ни съседка.

Заместник областният управител изказа благодарност на председателя на „Съюза на пенсионерите 2004“ инж. Йордан Казаков и на хората около него за поканата да бъде част от настоящия празник, както и за вложения труд и добрата организация на събитието. Той отправи пожелания към всички присъстващи за здраве, защото то е в основата на пълноценния живот, а също така ни дава бодър и млад дух.

„Присъствието на народни представители, на държавната и местната  власт е уважение към Вас и Вашата възраст, труд и опит, от който все още всички ние имаме нужда! Още веднъж Ви пожелавам да сте здрави, за да може да се радвате на хубавите моменти, които животът още Ви поднася!“  допълни г-н Колев, който връчи и поздравителен адрес на инж. Йордан Казаков от името на областния управител на област Русе г-н Галин Григоров.

Поздравителен адрес беше връчен и от името на кмета на община Русе г-н Пламен Стоилов.

Сред официалните лица бяха още народните представители от 19-ти МИР г-н Искрен Веселинов и г-н Пенчо Милков, представители на Община Русе и на международна асоциация "Дунавска мрежа за Европа" (DANET), както и председателят на Управителния съвет на Русенска стопанска камара проф. д.н. Красимир Ениманев.

Събитието ще продължи и през утрешния ден отново в зала „Филхармония“, като всеки желаещ ще може да разгледа и изложба, посветена на дейността на пенсионерските организации от територията на община Сливо поле във фоайето на Дома на културата.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов