Двама криминално проявени задържани за наркоразпространение

Крими

16-10-2018, 14:32

Снимка:

МВР

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

Задържани са мъже в с. Литаково и Самоков

Двама криминално проявени мъже са задържани при полицейски акции срещу наркоразпространението. Това съобщиха от ОДМВР-София.

На 15 октомври, при провеждането на полицейска операция за противодействие на престъпленията с наркотични вещества, криминалисти от ОДМВР- София и РУ- Ботевград извършили проверка на частен адрес в село Литаково. От криминално проявения и осъждан обитател на имота са иззети електронна везна и около два грама суха зелено-кафява тревиста маса, реагираща на канабис. 24- годишният мъж е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Аналогична полицейска операция през вчерашния ден провели и служители на РУ-Самоков. В хода ѝ полицаите извършили проверка на адрес в града, обитаван от криминално проявен и осъждан мъж на 25 години. Открит и иззет е найлонов плик с тегло около 50 грама, съдържащ зеленикаво- кафяви семена, реагиращи на канабис. Обитателят на адреса е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. Действията по разследването продължават под наблюдението на прокуратурата.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)