Светлана Ангелова към пенсионерите в Ново село: Ще ви помагаме винаги, когато имате нужда

Вие, хората от третата възраст, заслужавате ние да се грижим непрестанно за вас. Ще ви помагаме, винаги когато имате нужда. Заслужавате да имате достойни старини, а това става именно в тези уютни клубове в селата. Това каза днес народният представител от ГЕРБ– Русе и зам.-председател на социалната комисия в парламента Светлана Ангелова при срещата си с възрастните хора от Ново село, която се проведе в обновения пенсионерски клуб „Вяра“ в центъра на населеното място на Община Русе.

Светлана Ангелова изрази задоволството си от добрата работа на местната и законодателната власт през годините, като обърна специално внимание на стореното за възрастните хора в сферата на социалните услуги.

Ремонтът бе осъществен през тази година не само със средства на кметството, но и с подкрепата на ГЕРБ в лицето на областния координатор на партията и народен представител Пламен Нунев и Светлана Ангелова. Съдействие с финансови средства оказаха и местни земеделски кооперации.

Днес бяха връчени и 7 нови маси, предоставени от ГЕРБ – Русе за нуждите на десетките пенсионери в Ново село. Те допълват новите столове и настилка, предадени преди няколко месеца.

Събитието се състоя с участието на кмета Мариела Йорданова и председателя на Сдружение „Българска асоциация на пенсионерите“ – Област Русе Петинка Митева, която помага активно при организирането и провеждането на културни чествания и участия в национални и регионални фолклорни форуми.

„Да сте живи и здрави и да му се радвате още дълги години“, заяви на свой ред Мариела Йорданова, като се зарече да бъде насреща винаги при нужда. Хората от третата възраст споделиха своята радост и благодарност към жеста. Те споделиха желанието си да продължат достойно да представят населеното място със своите певчески и танцови умения по време на фолклорни конкурси и фестивали в България.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)