Глория: Любовта настоява и побеждава

“Винаги съм си представяла, че тази песен трябва да я снимам в Париж”, споделя Глория пред www.planeta.tv за най-новия си проект “Любовта настоява”.

Видеоклипът направи премиера точно днес на Международния ден на музиката и е подаръка на Примата за всички, подвластни на това изкуство. Само ден по-рано Глория отпразнува 22-я рожден ден на своята дъщеря и й посвети новата си балада.

“Измислих мелодията буквално за минути, а Калин Димитров много я хареса и направи един страхотен аранжимент. Лудо влюбена съм в текста, който създадохме заедно с Мариета Ангелова и тя нареди като мъниста – казва Глория и допълва – Точно той ми позволи да изразя и посланието на този проект, че щом любовта настоява двама души да са заедно, тя побеждава Егото, гордостта и предразсъдъците.”

Лентата ни пренася в Париж, Градът на любовта, а снимките бяха направени в края на септември. Режисьор на клипа е Ивайло Спасов, а оператори са Радослав Георгиев и д-р Хари Янакиев. Глория се довери на Мениджъра на телевизиите с марката “Планета” да заснеме забележителните места на френската столица, а целият екип си подари няколко незабравими дни сред Люксембургски градини, Лувъра, Шанз-Елизе, Триумфалната арка, Айфелова кула и др.

“Истинско удоволствие е да се работи с Глория, защото тя е доказан професионалист и голям перфекционист – не крие д-р Янакиев – Успяхме да уловим моменти, които пресъздават атмосферата на Париж, най-доброто място да разкажем една красива любовна история.”

Eкранен партньор на Глория в “Любовта настоява” е Румен Георгиев, “Мистър България 2005”, а симбиозата между тях бе усетена от зрителите още преди години в проекта “Дяволска любов”.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов