Нелепа домакинска загуба за Локомотив

„Локомотив“ допусна загуба с 1:2 у дома от Септември ’98 (Тервел) в среща от поредния VI-и кръг на Североизточната трета лига. Въпреки старанието, силите на „железничарите“ стигнаха до почетен резултат с гол на Дениз Неджмиев в 60-ата минута.

Мачът започна с плътен домакински натиск и няколко положения пред вратата на гостите от Тервел. Станчев, Хараланов и Неджмиев можеха да открият, но пропуснаха. В 5-ата минута останаха съмнения за нарушение в наказателното поле срещу нападателя на Локо (Русе) Радомир Хараланов, но съдията подмина ситуацията. При едно от редките си слизания към вратата на „железничарите“, гостите имаха късмет и отбелязаха първия гол в мача.

И второто полувреме се разви по същия сценарий. Локомотивци доминираха в игрови план, но след редица пропуски допуснаха втори гол в своята врата след груба грешка в защита. Почти веднага Дениз Неджмиев бе намерен от Мартин Недков и върна интригата в мача, намалявайки на 1:2.

До края на двубоя русенци натиснаха здраво и стигнаха до добри положения пред вратата на тервелчани. Резултатът обаче остана непроменен.

„Смея да твърдя, че играхме добре. Както и в предния мач в Кубрат обаче, нямахме шанс. Вижда се, че ни липсва играчът, който да превърне в голове създадените положения. Предстои ни тежко гостуване в Нови пазар, но то вече няма леки мачове в тази наша Трета лига. Силите са изравнени и се надявам, че късметът скоро ще ни се усмихне и ще успеем да натрупаме необходимия точков актив, за да изпълним поставените цели“, сподели след края на мача старш треньорът на Локо (Русе) Ивайло Кирилов.

„За съжаление, след напускането на ключови играчи през лятото, а и заради контузиите на някои титуляри, сме е твърде далеч от нивото, което показвахме през миналия сезон. В това първенство ще трябва да се задоволим с по-скромни резултати и да се опитаме да продължим с подмладяването на първия ни отбор“, добави още наставникът на „железничарите“.

Съставът на Локо: Радосвет Христов, Мартин Рачев, Огнян Брайнов (70′ – Борислав Димитров), Владимир Перчемлиев, Ивайло Иванов, Мерт Хасан, Мирослав Георгиев (83′ – Ивайло Димитров), Дениз Неджмиев, Мартин Недков, Динко Станчев, Радомир Хараланов.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов