Пламен Нунев откри нова многофункционална спортна площадка в с. Копривец

Народният представител от ГЕРБ – Русе Пламен Нунев откри новa спортна многофункционална площадка в село Копривец /Община Бяла/. Той преряза лентата заедно с председателя на Общински съвет – Бяла Мариан Антонов, кмета на Община Бяла Димитър Славов, кмета на Копривец Емил Георгиев и Ангел Трифонов. Сред присъстващите бяха и заместниците на Димитър Славов Атанас Ангелов и Евгени Димов, както и много местни жители.

„Радвам се, че подкрепяте своя кмет и екипа му, защото г-н Георгиев продължава да е настоятелен в исканията си и резултатите са видими за всички. Дано това съоръжение да се използва по предназначение дълго време и спортуващите да го пазят“, подчерта Пламен Нунев. „Догодина тук се очаква и изграждане на нова детска и стрийтфитнес площадка“, пое ангажимент Нунев от свое име и от името на евродепутата Андрей Новаков.

„Честито на цялото село Копривец. Направихме много за Бяла, но се чувствам задължен като кмет да направя повече за всяко населено място в общината. Близо половината от капиталовите разходи насочихме към кметствата. Затова тази вечер сме тук по този хубав повод. Нека да има много хубави мигове, а догодина очаквайте още много хубави изненади“, заяви пред множеството Димитър Славов, като специално изтъкна, че площадката може да се ползва за организирането на различни събития. При хубаво време тук може да се прожектират и филми по подобие на случващото се вече на терена в кв. „Гара Бяла“.

„Радвам се, че сме заедно за откриването на тази хубава спортна площадка месеци след обещаното на празника ни през юни. Тя ще е място за занимание не само на децата, но и място за провеждане на различни прояви“, каза в приветствието си Емил Георгиев и специално благодари за съдействието на кмета Славов.

Празникът продължи с участието на Димитър Туджаров – Шкумбата и народни хора.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов