Пламен Нунев бе гост на празника на художествената самодейност в Сливо поле

Събитието бе част от едноседмичната програма, посветена на Деня на Община Сливо поле

Народният представител от ГЕРБ – Русе Пламен Нунев бе специален гост на празника на художествената самодейност, който се състоя в Сливо поле. Събитието бе част от едноседмичната програма, посветена на Деня на Община Сливо поле. Домакини бяха кметът на Община Сливо поле Валентин Атанасов, заместникът му Михаил Чиликов, общински съветници и кметове на кметства в общината. Множество местни изпълнители на фолклорни песни и танци се изявиха на сцената близо до центъра на града.

Народният представител поздрави присъстващите, а на свой ред Валентин Атанасов подчерта в приветственото си слово: „Вие работите много добре и с вашите прояви в страната допринасяте най – вече да се чува името на Община Сливо поле“. Кметът изказа искрената си благодарност към читалищните деятели и самодейците. „Ръководството на Общината прави всичко възможност да подкрепя художествената самодейност и това прави общината жива“, добави той.

Пламен Нунев връчи нов лаптоп на представителите на Народно читалище „Христо Ботев ‘1928“ – Малко Враново, за да подпомогне работата им занапред. По този начин той изпълни поетия ангажимент от евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков. Преди повече от две седмици Новаков бе гост на Малко Враново по повод 90 години от създаването на местното читалище, присъства на юбилеен концерт и обяви, че дарява нов компютър на културното средище.

Благодарствено писмо получи по време на събитието Пламен Нунев от името на читалището в знак на признание за подкрепата през годините.  Народно читалище „Христо Ботев“ – Сливо поле също връчи специален плакет и благодарствен адрес по повод своята 90-а годишнина на депутата от ГЕРБ.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)