Тройна празнична изненада от Глория

Певицата ще зарадва своите почитатели с три народни песни

Навръх Голяма Богородица, един от от най-големите християнски празници, Глория ще зарадва своите почитатели с три народни песни, обединени във фолклорната програма “Лудо младо”, съобщава Планета тв. Заглавната песен е записана от певицата с позволението на наследниците на Атанас Бояджиев и Богомил Гудев, автори на музиката и текста, а новият аранжимент е на Светослав Лобошки.

“Исках песента да звучи народняшки, да носи много настроение, да е купонджийска и затова новият аранжимент е направен така, че да става за игра”, споделя певицата за www.planeta.tv.

Втората песен се казва “Ангеле - Дяволе” и е право българско хоро. Музиката е на Глория и Димитър Петров, който е автор и на аранжимента, а за текста творчески идеи обединиха певицата и Мариета Ангелова.

“Ангеле - Дяволе” е много веселяшка, закачлива песен, която създава добро настроение. Не крия, че съм влюбена в новите си песни. Луда съм по “Любовта не е играчка”, една много запомняща се мелодия, с македонско-сръбски привкус. Музиката е моя, аранжиментът отново е на Димитър Петров, а текстът е на поетесата Катерина Кирянова и е от новата й стихосбирка.”

Специално участие във фолклорната програма “Лудо младо” има танцова формация “Етноритъм” с ръководител Росен Борисов, а красивите им хореографии внасят допълнителен колорит и цвят в цялостното визуално внушение. Глория казва, че работи отскоро с тях, но е истински впечатлена от големия им професионализъм. Трите клипа са снимани в края на май край Велинград. В песента “Лудо младо” ще се насладите на ефектни кадри от хотел “Олимп”, който е генерален спонсор на програмата. Голяма част от клиповете са заснети на уникалната българска местност Юндола и на язовир Батак. 

Режисьор на продукцията е Ивайло Спасов, а отговорен оператор е Радослав Георгиев. За своята перфектна визия Глория отново заложи на Борислав Соколов – Бони /грим/, Кремена Добрева /коса/, Августина Маркова – Тути /стил/.

“Реших, че 15 август е най-подходящия ден за премиера на новите ми песни, водена от любов към фолклора и българските ритми. Искрено се надявам моите почитатели да ги харесат и оценят по достойнство.”

Може да гледате новата фолклорна програма на Глория утре, 15 август, от 12:00 часа в ефира на “Планета HD”, от 13:00 часа по “Планета” и от 21:30 часа по “Планета Фолк”. “Лудо младо” ,”Ангеле - Дяволе” и “Любовта не е играчка” ще направят премиера и в официалния канал Planeta Folk Official, съответно в 11:00, 13:00 и 15:00 часа.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов