Ръководството на ФК “Дунав” се извини на феновете си

Ръководството на ФК “Дунав” се извинява на привържениците на клуба със сезонни карти за домакинските мачове за създалата се ситуация непосредствено преди двубоя с “Ботев” (Враца) от 2-ия кръг на Първа професионална лига. Поради технически проблеми всички картодържатели бяха допускани свободно на Градския стадион след проверка на валидността на сезонните им карти. След срещата всички карти бяха върнати на фирмата производител за отстраняване на проблема.

От днес, 9 август картите отново са в продажба! Всички привърженици, които желаят да притежават сезонен пропуск могат да закупят такъв в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/.

Привържениците, които вече имат сезонни карти трябва да подменят дефектните с нови – отново в магазин “SportLic”.

Заради малкото време за реакция на срещата с “Левски” от 4-ия кръг на Първа професионална лига на 11 август, събота от 21.00 часа на Градския стадион в Русе ще бъдат допускани зрители с неподменени карти.

За следващото домакинство на ФК “Дунав” – срещу “Септември” от 6-ия кръг на Първа професионална лига ще бъдат допускани единствено привърженици с нови сезонни карти.

Ръководството на ФК “Дунав” поднася още веднъж своите извинения на привържениците на клуба за създаденото неудобство.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов