Стартира продажбата на билети за мача с „Левски“

Пропуските са с цена 10 лв.

Днес, 7 август, стартира продажбата на билети за мача срещу „Левски“. Двубоят от 4-ия кръг на Първа професионална лига е на 11 август, събота, от 21.00 часа на Градския стадион в Русе.

Пропуските са с цена 10 лв. и ще могат да бъдат намерени в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/. Това важи и за 3 от офисите на „Нетуоркс България“ в Русе –  в квартал „Възраждане“ на улица „Плиска“ 78 вход „Д“ на блок „Мадара“; в МОЛ Русе на бул. „Липник“ 121 Д; и в квартал „Дружба“ на ул. „Васил Левски“ 4 /сградата на Солидарност до ASB/.

Ръководството на ФК „Дунав“ Русе вече пусна в продажба и билети на цена от 6 лева. От тях ще могат да се възползват хора, навършили 65 години. На входовете на Градски стадион Русе ще бъдат проверявани документи за самоличност, удостоверяващи възрастта на хората, възползвали се от отстъпката.

ФК „Дунав“ Русе напомня, че децата до 12 годишна възраст може да наблюдават мачовете безплатно.

За централната трибуна билетите ще са с цена 25 лв. и ще се продават само в магазин „SportLic”.

Касите започват продажбата на пропуски в 19.00 часа, а вратите на стадиона отварят в 20.00 часа.

Билети за мача ще бъдат продавани един час до началото на двубоя. Ако зрител реши да напусне стадиона на полувремето, ще бъде допуснат обратно 60 минути от старта на мача. Желаем да напомним, че хора с чадъри няма да бъдат допускани на стадиона, поради съображения за сигурност.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)