Девойките до 18 г. изпуснаха Словакия в Русе

Националният ни тим за девойки до 18 г. изпусна да победи Словакия в днешния полуфинален мач от Европейската лятна отборна купа, която се провежда на кортовете на ТК „Приста 2011“ в Русе. 
Нашите са поставени под №2 в надпреварата и играха директно на полуфиналите, но отстъпиха с 1-2 победи пред Словакия, който преди това се наложи над Израел с 3-0.
В първия сингъл днес Даниела Димитрова (ТК "Виа Тенис Стар", гр.София) отстъпи пред Виктория Морвайова с 1:6, 5:7. Гергана Топалова (ТК "Левски", гр.София) възстанови равенството след победа над Ленка Стара с 6:4, 4:6, 6:1. Така се стигна до решителен мач на двойки, в който нашият капитан Михаил Андреев избра да играят Димитрова и Топалова. Българските момичета отстъпиха в много драматичен мач, в който спасиха 7 мачбола, но не успяха да се преборят за крайния успех, отишъл у съперничките след 6:3, 6:7(1), 13-12.
Така нашите ще играят само мачове на двойки срещу отборите на Великобритания и Израел за разпределение на местата от 3-о до 5-о. Русия и Словакия пък ще определят победителя, след като вече си гарантираха участие във финалите на надпреварата.

България е в състав :
Гергана Топалова - ТК "Левски", гр.София
Даниела Димитрова - ТК "Виа Тенис Стар", гр.София
Елена Кралева - ТК "Авеню", гр.Бургас
Треньор : Михаил АндреевСнимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов