Новият треньор на „Левски“ чака трофеи, ред и дисциплина

Спорт

31-07-2018, 11:37

Снимка:

levski.bg

Автор:

Ани Валентинова

Всичко от Автора

Славиша Стоянович ще гони нивото на Лудогорец

"Дано донеса трофеи, ред и дисциплина в клуба“. Това са част от думите на новия треньор на "Левски" Славиша Стоянович, който сподели първите си думи като наставник на „сините“ на официално представяне пред медиите. „Ако футболистите правят това, което искам, съм сигурен, че ще имаме необходимите резултати. Гледах някои срещи на "Левски" по телевизията и анализирах играта на тима с моите помощници. Има и позитивни, и отрицателни неща“, коментира Стоянович. И допълни, че трябва да се анализира дали отборът е претрениран, а също така дали е тренирал прекалено малко.
„На моменти играта на отбора не е на нужното ниво. До първото полувреме във вчерашния двубой "Левски" беше по-прибран, а след това излезе прекалено напред. Трябва да има някакво равновесие”, коментира новият треньор.
„Трябва да се изгради нов облик на отбора и да се доближим до нивото на Лудогорец. Те имат много добър екип и разполагат с доста футболисти. Познавам доста добре българското първенство. Футболът тук е твърд и ако нямаш добра организация, можеш да загубиш“, каза още Стоянович.

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов