Министър Димов и патриотите от ВМРО облагородяват Пловдив

Проектът предвижда ремонт и озеленяване на околоблокови пространства

Народният представител от ПГ „Обединени патриоти“ от квотата на ВМРО и областен координатор на партията в Пловдив Александър Сиди заедно с министъра на околната среда и водите Нено Димов официално ще дадат старт на проекта, финансиран от Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС) в район „Южен“ в Пловдив, ул.„Димитър Талев“, до блок 11-22. Проектът предвижда ремонт и озеленяване на околоблокови пространства в града.
Припомняме, че именно Пловдив беше обявен преди години за един от най-замърсените градове в България. С общите усилия на общинските съветници и кмета на р-н „Южен“, който е и председател на ВМРО – БНД в града под тепетата Борислав Инчев, бяха задвижени и реализирани редица проекти, които да подпомогнат усилията на МОСВ за справяне с проблема. След дългогодишно бездействие по темата от страна на общината и след сериозната работа на ВМРО - БНД в тази посока, администрацията все пак задвижи програмата.

Първата копка, която ще бъде реализирана днес съвместно с народния представител от Пловдив от квотата на ВМРО Александър Сиди и министър Нено Димов, е свързана именно с облагородяване на междублоковите пространства, което е и първа и основна грижа не само за добрата визия, но и стъпка към озеленяване и подобряване качеството на въздуха и на живот в Пловдив.





Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)