Младежи участваха в Уебинар на тема "Шест трика, за да ни запомнят при презентиране"

Сборният пункт беше една от залите на Общински младежки дом – Русе

Младежи от клуб „Дебати“ и Младежки парламент към ОМД - Русе участваха в уебинар на тема "Шест трика, за да ни запомнят при презентиране". Обучението се проведе онлайн, като обучителят предаваше пряко от София по темата. Сборният пункт беше една от залите на Общински младежки дом – Русе. Уебинарът беше изключително интересен и иновативен за младежите, тъй като цялата комуникация между тях и обучителя се осъществяваше посредством смартфони и компютри.

Организатори на обучението бяха “Стратегия“ ЕООД и Фондация 42, които са част от партньорска мрежа, която провежда поредица от интерактивни обучения за млади хора между 17 и 30 години. Основният фокус на обученията е поставен върху презентационните умения на младежите, които да им помогнат за тяхното личностно развитие и реализация. Използването на онлайн платформи за провеждане на обучения навлиза все повече в практиката и дава възможност за придобиване на различни умения, които са от изключителна важност за успешно и активно участие в социалния и професионалния живот на младежите.

Обучението "Шест трика, за да ни запомнят при презентиране" даде различна отправна точка на участниците. Те научиха как по-успешно да привличат и задържат вниманието на  аудиторията, пред която говорят, как да представят атрактивно своите идеи и послания, за да постигнат целта на своята презентация и с какви похвати биха впечатлили слушателите.

Младежите показаха активно участие, като задаваха много въпроси и споделиха личен опит.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов