Изпратиха “Дунав” с торта от Трявна

Хотел “Калина Палас” бе база на “драконите” от 18-ти до 30 юни, а отборът изигра 3 контроли в този период

Ръководството на ФК “Дунав” официално изказва своите благодарности на мениджмънта и персонала на хотел “Калина Палас” в град Трявна за страхотното посрещане и професионализма, който показаха по време на подготвителния лагер на тима в старопланинския град.

Хотел “Калина Палас” бе база на “драконите” от 18-ти до 30 юни, а отборът изигра 3 контроли в този период – 1:1 с “Етър” на стадион “Ангел Кънчев” в Трявна, 4:1 срещу “Ботев” (Гълъбово) и 2:2 с “Витоша” (Бистрица).

“Изключително сме доволни от престоя си в хотел “Калина Палас” в Трявна. Това е втори лагер за нас тук. Мениджмънтът и персонала на хотела затвърдиха нашите първоначални впечатления за своя професионализъм”, заяви административният директор на ФК “Дунав” Огнян Цветанов.

“Бяха ни предоставени прекрасни условия откъм настаняване, храна, тренировъчен процес и възстановяване. Отношението на персонала към спортно-техническия щаб и футболистите бе на изключително високо ниво. Единственото, за което трябваше да мислим бяха тренировките и обема работа, която да свършим по време на подготвителния лагер. Със сигурност ще се върнем в хотел “Калина Палас”, добави Цветанов.

Управителят на хотела – г-жа Мирослава Колева, пък подготви страхотна изненада за отбора. В последния ден от престоя на “драконите”, спортно-техническият щаб и футболистите получиха торта с цветовете и емблемата на клуба.

“Пожелаваме на ФК “Дунав” силен и сладък сезон. Убедени сме, че отборът ще постигне много победи през новото първенство на Първа професионална лига”, заяви Мирослава Колева.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)