Изпратиха “Дунав” с торта от Трявна

Хотел “Калина Палас” бе база на “драконите” от 18-ти до 30 юни, а отборът изигра 3 контроли в този период

Ръководството на ФК “Дунав” официално изказва своите благодарности на мениджмънта и персонала на хотел “Калина Палас” в град Трявна за страхотното посрещане и професионализма, който показаха по време на подготвителния лагер на тима в старопланинския град.

Хотел “Калина Палас” бе база на “драконите” от 18-ти до 30 юни, а отборът изигра 3 контроли в този период – 1:1 с “Етър” на стадион “Ангел Кънчев” в Трявна, 4:1 срещу “Ботев” (Гълъбово) и 2:2 с “Витоша” (Бистрица).

“Изключително сме доволни от престоя си в хотел “Калина Палас” в Трявна. Това е втори лагер за нас тук. Мениджмънтът и персонала на хотела затвърдиха нашите първоначални впечатления за своя професионализъм”, заяви административният директор на ФК “Дунав” Огнян Цветанов.

“Бяха ни предоставени прекрасни условия откъм настаняване, храна, тренировъчен процес и възстановяване. Отношението на персонала към спортно-техническия щаб и футболистите бе на изключително високо ниво. Единственото, за което трябваше да мислим бяха тренировките и обема работа, която да свършим по време на подготвителния лагер. Със сигурност ще се върнем в хотел “Калина Палас”, добави Цветанов.

Управителят на хотела – г-жа Мирослава Колева, пък подготви страхотна изненада за отбора. В последния ден от престоя на “драконите”, спортно-техническият щаб и футболистите получиха торта с цветовете и емблемата на клуба.

“Пожелаваме на ФК “Дунав” силен и сладък сезон. Убедени сме, че отборът ще постигне много победи през новото първенство на Първа професионална лига”, заяви Мирослава Колева.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов