Зам.-кметът инж. Димитър Наков поздрави организаторите на тунинг фестивал в Русе

Събитието събра над 100 тунинговани автомобила от цялата страна

Национален тунинг фестивал се провежда за трета поредна година в Русе, на полигона на кв. „ДЗС“.  Атрактивното събитие е организирано от „Наст Ауто ЕООД“ с подкрепата на РУ „Ангел Кънчев“, под името „Наст Ауто и приятели“ и събра над 100 тунинговани автомобила от цялата страна. На откриването присъстваха зам.-кметът по устройство на територията в Община Русе инж. Димитър Наков и народният представител от ГЕРБ Пламен Нунев. Г-н Наков поздрави организаторите за инициативата и връчи поздравителен адрес на управителя на „Наст Ауто ЕООД“  Станимир Маринов от името на кмета на Община Русе Пламен Стоилов.

По време на фестивала бяха представени най-подготвените в страната дрифт автомобили, както и се състоя състезание за car audio (най-добро озвучаване). В програмата довечера ще бъдат включени още огнено шоу и нощно парти с DJ, а един от гостите на събитието е влогърът Филип от нашумял тематичен уеб канал.

Една от атракциите днес през деня беше предложение за брак, направено на самата писта, от състезателя Йордан Младенов към любимата му Габриела Николова, което беше аплодирано бурно от стотиците любители на тунинговани автомобили.Снимка на Деня

Зимни нюанси от плевенския парк "Кайлъка"