Пламен Нунев присъства на откриването на Националния тунинг фестивал в Русе

Бяха представени близо 100 от най-подготвените в страната дрифт автомобили, както и се състоя състезание за car audio

Народният представител от ГЕРБ – Русе Пламен Нунев и зам. – кметът на Община Русе Димитър Наков участваха днес в откриването на третото издание на Националния тунинг фестивал. Той се провежда на полигона в селищно образувание „ДЗС“ край Русе и се организира от от „Наст Ауто" ЕООД с подкрепата на РУ „Ангел Кънчев“ под името „Наст Ауто и приятели“.

По време на фестивала бяха представени близо 100 от най-подготвените в страната дрифт автомобили, както и се състоя състезание за car audio (най-добро озвучаване). В това се увериха лично Нунев и Наков, които не само разгледаха колите, но и тестваха техните възможности.

За участниците бяха подготвени много изненади и игри.  Една от атракциите днес през деня беше предложение за брак, направено на самата писта, от състезателя Йордан Младенов към любимата му Габриела Николова, което беше аплодирано бурно от стотиците любители на тунинговани автомобили.

В програмата довечера ще бъдат включени още огнено шоу и нощно парти с DJ, а един от гостите на събитието е влогърът Филип от нашумял тематичен уеб канал.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов