Русе избухва в дъга от музика и цветове

Едно от най-чаканите младежки събития тази година ще се състои на 25юни

Младежкият фестивал „Музика и цветове“ ще се проведе за трети път в Русе. Едно от най-чаканите младежки събития тази година ще се състои на 25 юни, от 19:00 часа, в Парка на Младежта, алея Младост.

Носители на идеята за проекта "Младежки фествивал - Музика и цветове" са група млади хора, членове на Младежкия парламент в Русе, сформиран в Общински младежки дом – Русе. В това нестандартно музикално събитие отново ще се проведе уъркшоп, в който безвреден органичен цветен прах се разпръсква във въздуха от участниците, създавайки феерия от цветове. Специални гости на събитието и тази година са популярните DJ Diass и Diva Vocal.

Всички участници във фестивала трябва да попълнят декларации, че са съгласни да бъдат напръскани с цветен прах. Декларациите са достъпни във фейсбук страницата на събитието, а тези, които не успеят да ги разпечатат и попълнят вкъщи, ще имат възможност да го направят на място преди фестивала. За всички участници организаторите са подготвили цветни прахчета, които ще бъдат раздавани на пропусквателните пунктове срещу представени подписани декларации. Организаторите се обръщат с молба към всички участници да запазят прахчетата си за разпръскване с тях след като диджеите подадът специален сигнал за това. Събитието се провежда от Общински младежки дом – Русе с финансовата подкрепа на Община Русе чрез Програма „Култура“.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов