Зам.-кметът инж. Димитър Наков награди победители в "Писта Русе-2018"

Тази година в състезанието за първи път имаше отделен старт за купа „Лада“

През уикенда се състоя награждаването на победителите в поредния кръг от Националния шампионат – затворен маршрут – „Писта Русе“ - 2018 г.

Зам.-кметът по устройство на територията в Община Русе инж. Димитър Наков присъства на откриването на състезанието и поздрави организаторите от името на кмета Пламен Стоилов, имаше честта да награди участниците в него. Награди връчиха още народният представител от ГЕРБ Пламен Нунев, основният организатор на събитието, г-н Росен Даскалов, който е председател на сдружение „Русе Кар Моторспорт“ и спонсори.

Тази година в състезанието за първи път имаше отделен старт за купа „Лада“. Освен това, пистата в Русе е единствената в България, на която се провежда старт в Свободен клас. С награди бяха отличени още състезателите за „Купа Енеос“, Състезание „Спорт“ и „Туринг и Макс“.       Почти 40 години „Писта Русе” заема значимо място в спортния календар на Русе и е от изключително значение за автомобилния спорт в България. Събитието се посещава от почти 30 000 зрители всяка година и нашият град винаги се е гордеел с домакинството си.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"