Владо Кузов в ДПС, за да бъде привлечено гей обществото

Политика

05-06-2018, 09:45

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Ани Валентинова

Всичко от Автора

Още по Темата:

ДПС в недоумение – Владо Кузов тихомълком се присъединил към тях

Отрича да е осъждан за блудство с непълнолетен

Една от идеите за членството на Владимир Кузов в ДПС е да бъдат привлечени към движението хората с различна сексуална ориентация. Това съобщи самият Кузов в предаването „Часът на Милен Цветков“ по NOVA телевизия. „Идеята е тези хора да дойдат и да станат наши членове. Знаете, че има не малко такива хора в света“, обясни Кузов. Според него в развитите държави хората, които нижат тютюн, „пчеличките на обществото“, застават до интелектуалците, поетите, с такава сексуална ориентация. „Идеята на ДПС е не на дискриминацията, не на омразата“, обясни Кузов. И допълни, че е член на движението от една седмица, има партийна книжка и членува в столичния район „Оборище“.
„Няма нищо странно. Запознах се с председателя на организацията. Говорихме няколко месеца. После се събраха, решиха и ме приеха. Аз нямам проблеми със закона“, допълни Кузов. Бившият депутат от "Атака" беше осъден условно за блудство с непълнолетен. След това беше отстранен от Народното събрание. „Нямам присъда. И в Страсбург ми казаха -Вие, нямате ясна присъда“, кзаяви Кузов и допълни, че отстраняването му от парламента било неправомерно.
Преди телевизионната изява на Кузов от движението се чуха различни мнения по въпроса за членството му. „Кузов идва в организацията от около 2 месеца, има интересни идеи за развитието ѝ, ще бъде полезен за партията, а личният живот си е личен“, заявил пред „24 часа“ шефът на ДПС-Оборище Антон Тепавичаров. „Тече проверка, скоро ще съобщим, изчакайте резултатите“, заяви лаконично пред „Дневник“ ръководителят на софийската организация на ДПС Нихат Кабил.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов