Спектакълът на Младежки театър „Разделям двойки по домовете“ в Русе

Мисия

03-06-2018, 10:00

Снимка:

Младежки театър

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Русе в зората на Освобождението или Русе, когато беше Русчук

На 27 юни Младежки театър „Николай Бинев“ гостува в Драматичен театър „Сава Огнянов“

На 27 юни Младежки театър „Николай Бинев“ гостува в Драматичен театър „Сава Огнянов“. Любими актьори от трупата на театъра ще радват зрителите със спектакъла на режисьора проф. Здравко Митков – „Разделям двойки по домовете“.

 

В постановката добре познатият актьор, Михаил Билалов, влиза в интересна роля, обещаваща много положително настроение. Жанрът е романтична комедия. Участват още обичаните от публиката Искра Донова и Николай Луканов.

 

Ерик (Михаил Билалов), професионално се занимава с това да се разделя с нежните половинките на други мъже, които нямат смелостта да направят това сами, но сега е изправен пред една малко по-специфична ситуация... В поредния работен ден срещу него застава бившата му жена. Те се срещат отново след 7 години по необичаен начин и пред тях се отваря цяла палитра от спомени и чувства, от които техните персонажите се опитват да избягат.

 

С лек хумор и доза мистерия, постановката обещава едно истинско забавление над нещата от живота, такива каквито са за всеки един от нас.

 

Пиесата за първи път се поставя в България, а нейният автор Тристан Птижирар е номиниран за награда „Молиер“ в категория „най-добър жив франкофонски автор“ през 2015.

 Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов