„Импулс“ с награди от конкурс в Каракал, Румъния

Мисия

28-05-2018, 15:25

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Танцово студио „Импулс“ с награди във Фестивал на камерния танц

Участваха в Международния танцов конкурс „Flashdance“

Балерините от „Импулс“ към Общински младежки дом - Русе участваха в Международния танцов конкурс „Flashdance“ в Каракал, Румъния, който се проведе в събота, 26 май.

 

Възпитаничките на Петя Бонева, Вероника Миланова и Лора Петрова се представиха с 4 танца в първа и втора възрастови групи в направление „танцово шоу“. С първо място в първа възрастова група бе отличен танцът „Вещички“, а с трето в същата възрастова група - танцът „В джаза“. Във втора възрастова група отново бяха отличени и двата танца, с които се представиха младите танцьорки. Те получиха награда за най-оригинален танц с „Футболни момичета“, и купата „Трофей на фестивала“, която ги определя за най-добра танцова група. Индивидуално отличие получи Алена Герджикова, която впечатли журито с лекота и финес, и беше наградена за „Най-елегантен изпълнител“.

 

Всички участници получиха медали за участие, а като признание за труда си, ръководителите получиха грамоти и купа за отличната си работа с деца  и младежи в сферата на изкуството.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен