Млад български автор гостува в библиотеката

Животът

17-05-2018, 09:00

Снимка:

РБ "Любен Каравелов"

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

100 книги дари на Велчево 17-годишният Кирил Балдев

Представят книгата „Камино: Пътят на завръщането“

На 17 май, от 18:00 часа, в Регионална библиотека „Любен Каравелов“ Тихомир Иванов ще ни срещне с „Камино: Пътят на завръщането“ - книга на три равнища. Първият пласт е Камино с всичко, което може да предложи на поклонниците - пътеписната част в творбата. На втори план излизат личният път и житейската му история.

 

Тихомир Иванов разголва душата си, егото си, търсейки себе си и показва модела, по който го е постигнал. Но най-ценно е третото равнище, което разкрива и мотивацията му да напише книгата. Това са личните преживявания и осъзнавания на читателя, който през физическото и духовно приключение на Камино ще има възможността да пътешества метафорично не само по пътеките и селищата на слънчева Испания, но и ще открие истини за себе си!

 

За всички русенци - и възрастни, и млади, и четящи, и нечетящи, и пътешественици, и мечтатели, и любители на психологията и личностното развитие, авторът е подготвил една нестандартна, практична и вълнуваща среща, на която ще говори и за Камино, и за книгата, и за нещата от живота. Тихомир Иванов е роден през 1985 година в Чирпан. Има бакалавърска степен по телевизионна журналистика от СУ „Св. Климент Охридски“ и магистърска степен „продуцент в екранните изкуства“ от НАТФИЗ.

Работил е като репортер, актьор, сценарист, асистент-режисьор, стейджмениджър и главен организатор в различни телевизионни предавания. Участвал е в реализирането на множество световни формати, сред които „Това го знае всяко хлапе“, „Биг Брадър“, „Денсинг старс“ и други.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)