Над 20 граждани посетиха приемната на народните представители от ГЕРБ

Новините

14-05-2018, 12:31

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пета международна Еразъм седмица в Русенския университет

Приемните на народните представители в областта се провеждат всеки понеделник

Над 20 граждани посетиха приемната на нродните представители от ГЕРБ в Русе Пламен Нунев, Светлана Ангелова и Андриан Райков днес . Тя се проведе от 10 до 12 часа в централния офис на партията, в търговски комплекс „Родина“ на ул „Чипровци” № 2.

 

Част от хората потърсиха съдействие от депутатите за разрешаване на социални и битови проблеми и такива, отнасящи се до благоустрояването на райони в Русе.

 

Народният представител Пламен Нунев бе ангажиран и с работата на кметовете на общините. Той се запозна с напредъка в работата им по проекти с европейско финансиране.

 

Ангелова се ангажира с помощ при решаването на поставени въпроси от граждани във връзка с настъпили трайни физически увреждания, водещи до нетрудоспособност и пр.

 

Райков насочи към съответните компетентни служители в Община Русе гражданин за решаването на поставени въпроси за т. нар. лихвоточки и възстановяване на собственост върху десетки декари в Русенско.

 

Приемните на народните представители в областта се провеждат всеки понеделник, като срещите с граждани се провеждат, дори да не са обявени официално. Заедно с тях участват и общински съветници от ГЕРБ в Русе. Записванията стават на място в търговски комплекс "Родина", ет. 2, както и на тел. 082/82 52 64.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов