Шести международен турнир „Младост“

Мисия

13-05-2018, 09:00

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ангелкова: Русе отчита ръст на туристите, ще продължим да подкрепяме региона

Състезанието е предназначено за младежи до 18 годишна възраст, в общо 16 дисциплини – 8 при юношите и 8 при девойките

Заместник-кметът по хуманитарни дейности Иван Григоров поздрави участниците

На Градския стадион в Русе с откриването на  Международния турнир за момчета и момичета „Младост“.  Григоров   заяви, че Община Русе ще продължава активно да насърчава това успешно събитие, превърнало се в традиция и място за обмен на опит от международно ниво. На откриването присъстваха още спортният директор на турнира Анелия Нунева, българският лекоатлет и треньор Христо Марков, главният секретар на Министерството на младежта и спорта Асен Марков, народният представител Светлана Ангелова, общинският съветник и лекоатлет от близкото минало Евгени Игнатов. Григоров награди победителите в турнира. 

Състезанието е предназначено за младежи до 18 годишна възраст, в общо 16 дисциплини – 8 при юношите и 8 при девойките. В тазгодишното издание се включват 38 клуба от страната с близо 300 участници, отбори-гости от Румъния, Молдова и Унгария и известни русенски спортисти. 

Събитието се организира от Спортен лекоатлетически клуб „Дунав“, заедно с Община Русе и Българска асоциация по лека атлетика.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов