В зала „Локомотив“ откриха Международното състезание „Дунавски звездички“

Спорт

12-05-2018, 13:24

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Организаторите на концерта на Ал Ди Меола в Русе: Отлага се

Заместник-кметът по комунални дейности Наталия Кръстева приветства участниците

В зала „Локомотив“ се състоя откриването на Международното състезание „Дунавски звездички“, чиято първа част по спортна гимнастика за момчета и момичета до 10-годишна възраст се провежда днес.

 

Заместник-кметът по комунални дейности  Наталия Кръстева  приветства участниците,  пожела успех и ги насърчи да продължават да бъдат упорити, да спортуват и служат за добър пример. Тя връчи поздравителен адрес от името на кмета на Община Русе  Пламен Стоилов на председателя на Спортен клуб „Акро“  Димитър Митев. В него се казва: „Осъществяването на подобна инициатива насърчава младото поколение да води активен начин на живот и да обича спорта – важни ценности, които възпитават и надграждат личността. Поздравявам Ви за организацията и инициативността!“. 

Участие вземат 67 момчета и момичета от клубовете АКРО - Русе, “Локомотив - Тончо Тодоров” - Русе, “Светкавица” Търговище, “Левски” София, “Етър стил” Велико Търново, “Юнак” Хасково, “Динамо” Румъния и Молдова. Втората част от Международния турнир „Дунавски звездички“ ще е по художествена гимнастика и ще се състои на 26 май, а на 27 май ще се проведе зонално първенство по масова гимнастика.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов