Народни представители от ГЕРБ поздравиха жителите на Ново село

Русе Лайф

07-05-2018, 09:00

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кметът Стоилов покани партньори на Община Русе на коктейл

Пенсионерският клуб ще получи нови маси

Пламен Нунев и Светлана Ангелова бяха специални гости навръх 6 май в селото. Поводът бе освещаването на курбан за благополучие, който се случва за пета поредна година по инициатива на кмета Мариела Йорданова.

 

„Радвам се, че можем да Ви поздравим по повод този четворен празник – Ден на храбростта, на българската армия, Гергьовден и Ден на Русе, защото Ново село е част от Община Русе. Пожелаваме Ви здраве, щастие и увереност във всяко едно начинание“, каза народният представител от ГЕРБ Светлана Ангелова.

 

По време на посещението си снощи народните представители зарадваха пенсионерския клуб в населеното място с добра новина. В скоро време хората от третата възраст ще се радват на нови маси, които ще заменят старото оборудване в помещението, ползвано ежедневно. Така ще се улесни и функционирането му, защото местните самодейци репетират и се подготвят, за да прославят Ново село по време на различни фолклорни форуми в цяла България. „Продължавайте по същия начин да предавате традициите на по – младото поколение“, насърчи ги Ангелова.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов