Предстои "Звезден бал“ за 41 абитуриенти в неравностойно социално положение от Плевен и областта

Събитието е под патронажа на народния представител от Плевен Владислав Николов

За четвърта поредна година ще се проведе "Звезден бал" за абитуриенти в неравностойно социално положение от Плевен и областта.

На 7 май 41 зрелостници от училищата в Плевен, Никопол, Пордим, Кнежа, Белене и село Тотлебен ще изживеят своя празничен "Звезден бал", организиран от Националното сдружение на сираците в България под патронажа на народния представител от Плевен г-н Владислав Николов.

Провеждането на "Звезден бал" се организира с основната подкрепа на "Сани Конс - Тодорови" град Перник, производител на царевични пръчици с търговска марка "Зайо Байо", "Естер СПС", "Нивеа", "Мат Стар" и много частни дарители, които осигуриха средства за кувертите на звездната вечер.

Абитуриентите ще имат възможност да ползват Спа пакет, следобедна закуска, празнична вечеря, нощувка и закуска в рамките на куверта, като отделно всеки от зрелостниците ще получи и подарък по време на празничната вечер в парк "Кайлъка".

С участието на изпълнители от риалити формати, Диджей Пафи и др. По време на празника ще се проведе и конкурс за Мис и Мистър "Звезден бал", като победителите ще получат допълнителни награди.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов