Областна управа поздрави „Дунарит“ за 115-тата годишнина

Животът

05-05-2018, 11:31

Снимка:

Пресцентър Областна управа-Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

„Дунарит“ стана на 115 години

Григоров се срещна с Кръстев и му подари фигура на бухал, символ на мъдростта и ерудицията

Заместник- областният управител Валентин Колев беше сред официалните гости на тържествения концерт, посветен на 115-та годишнина от създаването на военния завод „Дунарит“.

Той отбеляза, че последната година е била изпълнена с много трудности, а в същото време и много успешна. Подчертано беше, че успехът се дължи на усилията на екипа на Кръстев и на всички служители. Заместник- областният отбеляза, че „Дунарит“ е едно от малкото предприятия в България с толкова дълга трудова история. Колев пожела на всички здраве и сили за да се справят с ежедневните предизвикателства. Той  връчи и поздравителен адрес от името на областния управител Галин Григоров на изпълнителният директор Кръстю Кръстев, в който се казва:

„…Използвайки приятния повод, желая да изразя своята признателност към професионализма и устремеността, с които работите за развитието на Първата българска оръжейна фабрика!...

С достойнство и чест продължавайте да следвате пътя, който сте избрал!...“

Концертът се проведе в Арена Русе и продължи с богата музикална програма, изпълнена с песни и танци на формация „Елика“ и група „Интро“ – Пловдив.

По-рано през деня Григоров се срещна с Кръстев и му подари фигура на бухал, символ на мъдростта и ерудицията. Областният управител пожела на изпълнителния директор винаги дружеството винаги да е в състояние на отговаря на динамичния световен пазар.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов