Среща на работодатели със студенти от факултет „Бизнес и мениджмънт“

Мисия

25-04-2018, 14:18

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Община Русе набира предложения за Награда „Русе“

Д-р Кибритев приветства присъстващите и връчи поздравителен адрес на доц. Александър Петков, от името на кмета на Община Русе Пламен Стоилов

Днес, в РУ „Ангел Кънчев“ се проведе традиционната среща на работодатели със студенти от факултет „Бизнес и мениджмънт“. На събитието присъстваха директорът на дирекция „Европейско развитие“ в Община Русе д-р Никола Кибритев, заместник-ректорът по научноизследователската дейност в РУ „Ангел Кънчев“ проф. д-р Диана Антонова, деканът на Факултет „Бизнес и мениджмънт“ доц. д-р Александър Петков, преподаватели, работодатели и студенти.

 

Д-р Кибритев приветства присъстващите и връчи поздравителен адрес на доц. Александър Петков, от името на кмета на Община Русе Пламен Стоилов. „Ежегодните ви инициативи дават възможност на младите хора да развият кариерния си потенциал и да вървят устремено по пътя към успеха, което е достойна за възхищение мисия“, се казва в адреса от русенския градоначалник.

 

Днешната инициативата включва няколко събития, насочени към професионалната ориентация и успешната трудова реализация на завършващите бакалаври и магистри от факултета. По време на форума бяха представени специалностите, в които тази година се дипломират бакалаври и магистри от Бизнес факултета, имаше и презентации на работодатели. В заключителната част бяха предвидени неформални срещи между студенти и представители на фирми и институции-партньори. Целта на разговорите е да подобрят уменията на студентите за ефективна комуникация с работодателите и да развият индивидуален подход при идентифициране на възможностите за професионална реализация, които предлага пазарът на труда.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов