Конни надбягвания в Сандрово

Мисия

21-04-2018, 14:25

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Русе взе голямата награда от Международно изложение „Културен туризъм” за най-оригинално събитие

Кметът Стоилов изпрати поздравителен адрес

Днес Сандрово беше домакин за шеста поредна година на ежегодните конни надбягвания на чистокръвни английски коне. На събитието присъстваха народните представители Пламен Нунев, Андриан Райков и Пенчо Милков, зам.-кметът по устройство на територията инж. Димитър Наков, заместник областният управител Свилен Иванов и други официални лица, гости и приятели на конния спорт.  

Наков приветства участниците и организаторите на надпреварата и връчи поздравителен адрес от името на кмета на Община Русе Пламен Стоилов, на кмета на кметство Сандрово – Божидар Стоилов. „Пожелавам успех на всички състезатели, а на публиката да се наслаждава на атрактивния конен спорт“, заяви зам.-кметът Наков. 

Надпреварата се състоя в осем гари с различни дестинации и коне в няколко класа и подразделения. Жокеите пък бяха от най-известните български центрове, включително и от Спортен клуб „Сандрово“. 

Сред организаторите и спомоществователите на първенството е почетният председател на федерацията по борба и олимпийски шампион Валентин Йорданов, както и брат му Иван Димитров.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов