Езикови курсове в Русенския университет

Новините

21-04-2018, 09:00

Снимка:

Пресцентър РУ

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Община Русе набира предложения за Награда „Русе“

Курсовете се водят преподаватели с дългогодишен опит в подготовката за изпита

Центърът за продължаващо обучение към Русенския университет организира езикови курсове по английски, немски, румънски и испански език. Обучението се провежда на модули, всеки от които е по 100 часа. Участниците могат да определят нивото, от което да започнат обучението си чрез предварителен тест, а в края на всеки успешно приключен модул се издава сертификат за съответното ниво на владеене на езика.

През месец април започва курсът по испански език, който ще се води от висококвалифициран лектор с креативен подход на преподаване. Обучаемите ще придобият умения според изискванията на Европейската езикова рамка в ниво А1 и ниво А2.

Екипът на центъра организира и подготвителни курсове за изпита IELTS (International English Language Testing System). IELTS е най-популярният тест по английски език в света, който отваря врати пред бъдещи и настоящи студенти, както и пред хора, които искат да работят по цял свят. Курсовете се водят преподаватели с дългогодишен опит в подготовката за изпита. Учебната програма е разработена на два етапа - подготовка към ниво С1 – за владеещи езика на ниво В2 и подготовка за явяване на IELTS, състоящ се от тренировъчни тестове във формата на изпит с цел усвояване на успешни стратегии и тактики.

Графикът за начало на останалите езикови курсове е следният:

  • Английски език, ниво А1 – начало най-късно 14.05.2018г.
  • Английски език, ниво А2 – начало 30.04.2018г.
  • Английски език, ниво С1 – начало най-късно 14.05.2018г.
  • Немски език, ниво А1 – начало най-късно 08.05.2018г.
  • Немски език, ниво А2 – начало 16.04.2018г.


Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)