Ясни са победителите в конкурса „Мис и Мистър Русенски университет“

Русе Лайф

21-04-2018, 09:00

Снимка:

Пресцентър РУ

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Италиански балетен спектакъл в Канев център

Хореограф на спектакъла в Канев център бе възпитаничката на Русенския университет - Афродита Георгиева

Синем Сеид, втори курс от специалност „Право“ и Константин Радковски, трети курс в специалност „Машинно инженерство“ са тазгодишните Мис и Мистър Русенски университет. Почетните ленти им постави ректорът – чл.-кор. проф. Христо Белоев. Техни първи подгласници станаха Мария Бурова и Алпай Юзейр, а на трето място се класираха Ирина Йорданова и Сергей Решетински.

Хореограф на спектакъла в Канев център бе възпитаничката на Русенския университет - Афродита Георгиева. Осем момичета и още толкова момчета дефилираха в три кръга пред публиката в Канев център. В първия кръг участниците преминаха през сцената, облечени в костюми и рокли с фолклорни мотиви от модна къща "Елена Христова". Вторият кръг беше посветен на спортните облекла, като студентите облякоха екипи на Асикс, а за финала бяха оставени вечерните облекла от Чарлино, Аполон и Пиер Карден. За грима и прическите на участниците в спектакъла се погрижи екипът на фризьорски центрове Нина Йорданова.

Танцьори от Клуб по спортни танци „Настроение“, формация за модерен балет Фрийдъм, изпълнители от Студио по поп и джаз пеене под ръководството на Вили Икономов и огнено шоу бяха част от събитието, изпълнило с публика голямата зала на  Канев център.

Журито, в което освен представители на ректорското ръководство участваха и спонсори на спектакъла, определи и индивидуални призьори – лица на съответните фирми, които получиха допълнителни предметни награди.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов