Бъдители“ гостуваха на СУ „Панайот Волов“ в Бяла

Животът

01-04-2018, 09:00

Снимка:

РУО

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Вълнуващо занятие по проект „Твоят час“ в НУ „П. Р. Славейков“ – Бяла

С дискусия “Професията като призвание”

Лектори от „Бъдители“ гостуваха на СУ „Панайот Волов“ в гр. Бяла по покана на Албена Кирова – директор на училището,  и Марияна Джикова – председател на училищното настоятелство. Представителите на благотворителната инициатива бяха посрещнати с традиционна питка и получиха специална картина като подарък в знак на благодарност.

Лектори на събитието бяха Биляна Панталеева – бизнес обучител и основател на „Бъдители“, и Явор Панталеев – търговски директор на компания за спедиция, транспорт и логистика. Те дадоха за пример на учениците методи, с които да откриват своите таланти за желаната професия, за взаимоотношенията като ценен ресурс и се впуснаха в дискусия с тях на тема “Професията като призвание” и дадоха ценни съвети от личния си опит и път на развитие.

Събитието продължи няколко часа и предизвика силен интерес от страна на учениците. Благодарствената титла „Посланик на Бъдители“ получи Марияна Джикова за идеята й да покани лекторите от инициативата с цел да даде допълнителна добавена стойност в тяхното ежедневие и обучение.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов