Зам.- кметът Григоров посети Националните дни на кариерата

Мисия

21-03-2018, 12:35

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

За четвърти път Ден на кариерното ориентиране в Русенския университет

Той насърчи младите хора да бъдат активни в търсенето на професионална реализация и поздрави организаторите

Днес, в Канев център, се състоя откриването на Форума „Национални дни на кариерата - Добра Кариера, Добър Живот“, който се провежда за 13-ти път в град Русе. На събитието присъстваха заместник-кметът по хуманитарни дейности в Община Русе  Иван Григоров, ректорът на РУ „Ангел Кънчев“ чл.-кор. проф. дтн Христо Белоев, управителят на „ДжобТайгър“ ООД  Светлозар Петров, представители на академичното ръководство на Русенския университет, студенти, гости и 35 представители на фирми. Поздравления бяха отправени и от името на областния управител на Област Русе Галин Григоров.

 

Иван Григоров приветства участниците във форума и насърчи младите хора да бъдат активни в търсенето на професионална реализация и поздрави организаторите за перспективната и амбициозна инициатива. Той връчи поздравителен адрес от името на кмета на Община Русе г-н Пламен Стоилов на управителя на „ДжобТайгър“  Петров.

 

„Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ е най-голямото кариерно изложение в България. Форумът се провежда в партньорство с Русенския университет и организатор „ДжобТайгър“ ООД с генерален спонсор „Нестле България“ АД. По традиция събитието се радва на голяма посещаемост от млади хора, като средно един на всеки шест дошли до щандовете на някои от най-добрите работодатели, успешно започва работа или стаж. Събитието осигурява ефективен начин за компаниите да се срещнат с образовани млади хора от различни специалности и професионални направления, и да предложат всички видове позиции в предприятието. От своя страна младите хора, посетили изложението, имат шанса да получат пряк достъп до специалистите „Човешки ресурси“ на компаниите, да поговорят с тях за възможностите за развитие и да получат ценни кариерни съвети.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов