980 лв събра на баскетболният турнир , организиран от ротарианци

Спорт

19-03-2018, 14:42

Снимка:

Ротаракт Клуб Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Турнир по ускорен шахмат в Русе

Необходими са още около 4850,00 лева

На 18 Март 2018г. в зала „Дунав“ се проведе баскетболен турнир по двойки под мотото „Не за нас. Не за вас. За всички е.“,  организиран от  Ротаракт Клуб Русе и Ротари клуб Русе.

Целта на турнира беше събиране на средства за  закупуване на дефибрилатор за линейките на Комплексен онкологичен център – Русе -  инициатива, подета от йога клуб „Уаби Саби“.

 

Организаторите изказват специалната си благодарност на екипа на Спортен клуб по баскетбол „Дунав-Русе-2016“ , които не само активно се включиха в турнира, но и дариха хонорарите си за каузата.

 

Баскетболния турнир беше подкрепен от редица спонсори, на които също изказваме благодарност - Онлайн магазин „Парцал”, Спортен магазин ЯКО, фирма „Вили Рент“ ЕООД, фотограф Ема Деянова, сладкарница „Долче Вита“, Веселин Василев, бирария „Роджърс“.

 

В съзтезанието се включиха дванадесет отбора, като след оспорвана и атрактивна игра заслужено първото място бе заето от отбор „Ниските”. На  второ място  се класираха  „Отбор 99”.

Бяха раздадени много награди на участниците в турнира, предоставени от спонсорите на събитието.

Публиката също не беше забравена – за  нея бе организирана томбола за спечелването на торта, фотосесия в студио и ваучер за заведение.

 

 Мероприятието беше съпътствано и с интересна шоу програма, като за доброто настроение на зрителите се погрижиха  озвучителна фирма „КЕЦ”, певиците Пресияна и Мирела Димитрови, трио Идепея, мажоретен състав „Extreme”  и влогърът Боян Тодоров(Bo). 

 

В резултат на баскетболния турнир бяха събрани  980,00лв. Заедно със средствата от 105,50 лева, събрани от предходната кампания на Ротаракт клуб Русе „Стопли себе си, стопли детско сърце“, проведена в Русенски университет на 08,03,2018г.,  ще бъдат внесени по дарителската сметка за закупуването на дефибрилатора в следващите дни.

 

Необходими са още около 4850,00 лева.

 

За тези, които имат желание да подкрепят инициативата, могат да го направят , като изпратят дарителски SMS с текст на латиница DMS ZDRAVE на номер 17 777 на стойност 1.00 лев (за абонати на Telenor, VIVACOM и Mtel).

 

Ротаракт Клуб Русе обещават нови и интересни събития, които да обединят обществото в каузата „За всички нас!“.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов