Ротаракт клуб Русе организира благотворителен баскетболен турнир 2х2

Спорт

11-03-2018, 09:00

Снимка:

Ротаракт клуб Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Нов хематологичен кабинет в диагностичния консултативен блок към КОЦ- Русе

На 18 март от 10:00ч в зала „Дунав“

  Ротаракт клуб Русе и Ротари клуб Русе с радост обявиха своята втора инициатива под надслов „НЕ Е ЗА НАС. НЕ Е ЗА ВАС. ЗА ВСИЧКИ Е.“ , която цели събиране на средства за закупуване на дефибрилатор за линейките, в полза на КОЦ- Русе. Апаратът е необходим на здравното заведение за връщането към живота на пациети в критично състояние.

   Събитието ще се проведе на 18 март от 10:00ч в зала „Дунав“.  Турнирът ще се играе на елиминационен принцип. Отборите са от двама участници, които трябва да са на възраст над 16 години, като всеки дължи такса за участие в размер на 20.00 лв /10.00 лв на човек/. Организаторите канят всички любители на баскетбола, които биха желали да премерят сили със свои съмишленици, да сформират отбор от двама души  и да се запишат на страницата на Ротаракт клуб Русе във Фейсбук или на номер 0888490033.

  За всички фенове на баскетбола, които искат да гледат турнира, входът  ще бъде свободен. Освен страхотни баскетболни емоции за доброто настроение на участници и зрители ще има много музика и танци, за които ще се погрижат Озвучителна фрима „КЕЦ“, певиците Пресияна и Мирела Димитрови, мажоретен състав Extreme и др.

   Както отборите, така и публиката ги очакват множество награди, предоставени на спонсорите на събитието – онлайн магазин „Парцал“, сладкарница „Долче Вита“, бирария „Роджърс“, спортни магазини „ЯКО“.  Фотограф на събитието ще бъде Ема Деянова.

   Ротаракт клуб Русе приветстват всички да посетят събитието, за да се забавляват  и заедно да направят град Русе едно по-добро място за живеене.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен