От СОСЗР подкрепят подкрепят идеята за възстановяване на Висшето военновъздушно училище - Долна Митрополия

Командването на ВВС проведе работна среща с представители на новоизбрания Централен съвет на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва

Командването на Военновъздушните сили проведе работна среща с представители на новоизбрания Централен съвет на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва. Това беше една от поредицата срещи, които Централен съвет на СОСЗР инициира с представители на държавното ръководство, Министерството на отбраната, Щаба на отбраната и видовете въоръжени сили. 

На срещата бяха обсъдени възможностите за бъдещи съвместни мероприятия за издигане на имиджа на Въоръжените сили, на Българската армия и в частност на Военновъздушните сили сред българското общество. Потърсени бяха отговори на въпроси, касаещи мястото и ролята на офицерите и сержантите от запаса и резерва за опазване и съхраняване на историческата памет и патриотичното възпитание на младото поколение. Председателят на СОСЗР, генерала от запаса Златан Стойков увери командването на ВВС, че подкрепят идеята за възстановяване на Висшето военновъздушно училище - Долна Митрополия.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)