Майките със смели сърца отчетоха кампания „Мартеници 2018 г.”

Животът

05-03-2018, 09:00

Снимка:

Сдружение „Смело сърце”

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ученици подкрепиха за Клуб „Майки със смели сърца“

Преизбраха за шеф Стойка Панагонова

Клубът на майките със смели сърца отвори урната с дарения, които бяха реализирани по време на благотворителната кампания „Мартеници 2018 г.” Средствата бяха надлежно описани и подготвени за завеждане в персоналната сметка на Майките към Сдружение „Смело сърце”.

Майките са удовлетворени от резултатите на положения труд и при плетенето на мартеници, така и при предлагането им на импровизиран щанд последователно в магазините „Кауфланд“ и СБА. Те изказват своята гореща благодарност на ръководствата на тези два магазина, които са предоставили пространство за разполагане на щанда им. Набелязаха мерки и последващи действия на майките. Реши се през втората половина на месец август да се организира „Семейно зелено училище”. Там ще се провежда  рехабилитация на децата, а и ще се даде възможност семействата да се опознаят, да се сближат и да споделят свои тревоги и постижения.

Майките изказаха горещи благодарности на председателя на Клуб „Майки със смели сърца”, Стойка Панагонова. Те я преизбраха на този пост с безпрекословна подкрепа и обещаха още по-активно да работят за постигане на нелеките цели на Сдружението, свързани основно с превенция на социалното изключване на деца със специфични потребности и техните семейства.

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов