Районна прокуратура – Кнежа предаде на съд трима заради побой

Предстои насрочване на делото за разглеждано от съда

Районна прокуратура – Кнежа внесе в съда обвинителен акт срещу трима за нанасяне на телесна повреда след побой на съгражданин.

Обвинението срещу  Владимир О.,  Данаил О. и Танчо О. е за това, че в съучастие помежду си, като съизвършители на 15.02. 2017 г. в гр. Искър, на ул. „Васил Левски", след като нанесли побой, изразяващ се в удари с ръце и крака в областта на тялото на Димитър М., му причинили средна телесна повреда, изразяваща се в счупване на три ребра и разстройство на здравето временно опасно за живота. Престъпление по чл.129, вр. чл. 20 от НК.

Пострадалият от дълго време е имал неуредени финансови взаимоотношения с обвиняемия Владимир О. На 15.02.2017г.  пострадалият извършвал ремонтни дейности по автомобил в гаража на имота си. Докато отишъл до съседен имот да вземе дъска, забелязал Владимир О., който бил спрял с камиона, натоварен с дърва за огрев на около 150 метра от него. В същият момент камионът  тръгнал към него, а зад камиона се движел лек автомобил „Форд" управляван от Данаил О. Камионът  пресякъл осевата линия и с предницата си блъснал с достатъчна сила пострадалия, който паднал по очи. От камиона слезли Владимир О., а от лекия автомобил Данаил О. и Танчо О. Тримата му нанесли побой, след което си тръгнали оставяйки пострадалият да лежи на земята.

Предстои насрочване на делото за разглеждано от съда.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов