Томас Мюлер може да се възползва в Байерн от напускане на Левандовски

Полският национал е искан от грандове в Англия и Испания

Роберт Левандовски може да помогне на Байерн в спечелването на Шампионската лига под ръководството на Юп Хайнкес. Идеално съчетание между опитен треньор и футболист.

Доскоро се смяташе,че Хайнкес ще остане временно начело на баварците. Оказа се,че Левандовски може да си тръгне по-рано от своя наставник. Полският национал усилено е спряган за Реал. А напоследък и за Челси и Манчестър Юнайтед.

Ако Роберт напусне Байерн тогава се отваря втори шанс за Томас Мюлер да си върне увереността в атаката на баварците.

И Левандовски и Мюлер ще играят на Мондиала в Русия. Съответно за Полша и Германия. За Мюлер това е добре дошло,защото Германия почти сигурно ще играе финал. А Томас може да се окаже голмайсторът на отбора. Вярно е,че Йоаким Льов има дълга резервна скамейка и Мюлер ще има конкуренция в атаката на Бундестима.

Но той е свикнал с напрежението в националния тим. А след един сполучлив за Германия Мондиал и добри игри на Мюлер евентуалното заминаване на Левандовски от Байерн в посока Испания или Англия ще отвори нови хоризонти за германския нападател. Има голяма възможност Томас да възроди реализаторската си кариера за Байерн.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов