Ангелкова отдели специално внимание на русенския щанд на „Ваканция и Спа експо“

Мисия

16-02-2018, 09:00

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Излезе от печат изследването „Площадът, Паркът и Кеят в Русе. Визуални маркери на памет“

Интерес туризма в Русе прояви и посланикът на Аржентина Алберто Алфредо Мануел Труеба

Община Русе участва с атрактивен щанд в тазгодишното издание на „Ваканция и Спа експо“, което се провежда в София от 14 до 16 февруари. Министърът на туризма Николина Ангелкова отдели специално внимание на русенския щанд, където директорът на ОП „Русе арт“ Мариан Савов й подари вино от русенския регион. Ангелкова разговаря с екипа на общинското предприятие във връзка със събитията в Русе и най-вече за туристическото изложение „Уикенд туризъм“ – 2018, след което закупи сувенири, които да й напомнят за града ни. Интерес към възможностите, които Русе предоставя за туризъм, прояви и посланикът на Аржентина у нас Н. Пр. Алберто Алфредо Мануел Труеба. Бате Енчо също не пропусна да посети русенския щанд.

 

„Ваканция и Спа експо“ е водещото събитие за туристическата индустрия в България. Събирайки на едно място целия туристически бранш, „Ваканция и Спа експо“ дава уникалната възможност за нови контакти, разширяване на мрежата от партньори и клиенти и бизнес срещи с професионалисти от цял свят във всички сектори на туристическия бранш.

 

Над 380 участници от 22 държави имат щандове в тазгодишното изложение, което е част от календара на събитията на Българското председателство на Съвета на Европа.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов