Ревю-спектакъл в Канев център

Русе Лайф

14-02-2018, 16:14

Снимка:

Пресцентър Русенски университет

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

177 деца от Русе в творческо писане на английски език

Haute couture тоалети за абитуриенти и булчински рокли – в модното авеню The Day After Tomorrow в Канев център

На 17 февруари 2018 г. (събота) на ревю-спектакъл в Канев център, топдизайнери ще представят най-новите си вдъхновения, въплътени в Haute couture тоалети за червен килим и булчински рокли - висша мода. Моделите са изработени от висок клас материи, а в колекцията са включени Haute couture рокли, мъжка мода и сватбени рокли за сезон 2018 г. Консултанти ще помагат при избора на съвършения тоалет – класически изящни дантели, несъвсем класически кройки и дори екстравагантното очарование на различния избор.

Партньори на събитието са хотел „Теодора Палас“ и салони за красота – Нина Йорданова.

В модното изложение ще вземат участие общо 36 фирми, като част от тях ще помогнат празникът да бъде съвършен – с подходяща украса, декорация и храна. Гостите ще се запознаят и с един изключително важен детайл – в детайли. А именно – изкуството на настаняване на гостите, защото щастливите гости, правят истински хубавото тържество.

The Day After Tomorrow не е само модно шоу-спектакъл, а и делови форум, на който ще се изявят фирми, чиято дейност е свързана с организиране и провеждане на оригинално тържество – сватбени агенции, фотографи, видео оператори, диджеи, сладкари и ресторантьори, фирми за кетъринг, фризьори, стилисти, гримьори, дизайнери, производители и търговци на артикули за украса и забавление.

Изложбените категории са: висша мода, дизайн и декорация за празненства, кетъринг, бижута и аксесоари, фото и видео заснимане, музикално оформление.

За бъдещите абитуриенти и младоженци са осигурени много награди, а печелившите ще бъдат изтеглени по време на ревю-спектакъла.

През целия ден студенти-доброволци от Русенския университет ще помагат на абитуриентите и техните родители. Ще има информационен щанд, на който младежите ще могат да получат информация за възможностите за обучение и бъдещата си реализация, а в топлата връзка ще бъдат разположени студентски разработки, които могат да бъдат разгледани от гостите на събитието.

Канев център ще бъде отворен за посетители от 11 ч., официалното откриване на Модното авеню е от 13 ч. във фоайето на Канев център, а ревюто-спектакъл от 17 ч.Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)